Fotoarchief

Onze vereniging beschikt over een grote collectie oude (en nieuwe) foto's van Nijeveen en Kolderveen. Deze foto's zijn inmiddels allemaal gedigitaliseerd. De foto's die ondertussen zijn beschreven, zijn te zien op onze beeldbank. Volg deze link.

Wij zijn echter altijd op zoek naar oud fotomateriaal.

Bent u in het bezit van foto's uit het verleden, dan willen wij die graag even lenen om er een reproductie van te maken.
Neem hiervoor contact op met ons via Jan Venema.

Voor tijdelijke fotoseries wordt hier nog het foto album gebruikt.
Hiernaast kunt u een keuze maken uit één van de albums. In het album krijgt u, door op een foto te klikken een grotere versie te zien. U kunt vervolgens de foto's stuk voor stuk bekijken, of middels een diavoorstelling. Veel plezier!

Voor een diareeks van de Comm. Gaarlandtschool volgt u deze link. Toets op een getal om het aantal seconden per foto in te stellen.