Op 2 april is de jaarlijkse ledenvergadering gehouden in De Schalle. Een verslagje met enkele foto's hiervan kunt u vinden bij de Verslagen of rechtstreeks.
De foto's die 's avonds zijn gemaakt, zijn te zien in een fotoalbum op de pagina Fotoarchief
Er zijn nog enkele exemplaren beschikbaar (bij bakkerij Strijker) van het boek Ook dit was Nijeveen van Kadebe. Als u er nog een wilt kopen, wacht dan niet te lang.
nieuws

om de tijd tot de volgende Diekpraot (Juni) door te komen is er weer een oud nummer (juni 2001) toegevoegd op de pagina Diekpraot

er staan nu 2480 foto's op de Beeldbank.
<direct naar de beeldbank>
Enige tijd geleden zijn twee oude gevelstenen opgeknapt door de werkgroep grafstenen, met professionele hulp van Roel Oosterveen. Ze zijn nu opgesteld in De Schalle, zodat u ze kunt bewonderen.
Univé

De website is voor het laatst bijgewerkt op 22 april 2014