HOME


Onze vereniging bestaat dit jaar 20 jaar.
Daarom zal in oktober niet de gebruikelijke najaarsbijeenkomst worden georganiseerd, maar hebben we op 3 oktober (de oprichtingsdatum) een
KIEKIESDAG
georganiseerd. We konden veel gasten verwelkomen, die hebben genoten van de fotoboeken, de films, de uitleg over genealogie en foto's van bekende woningen. Ook de stand van Jan Vink werd druk bezocht.
Er staan nu 2920 foto's op de Beeldbank.
<direct naar de beeldbank>

 
Sponsoring
Univé sponsort al jarenlang diverse verenigingen in onze omgeving. Ook de Historische Vereniging Nijeveen krijgt jaarlijks een bijdrage, waarvan we goed gebruik maken.
Univé is sinds 11 september weer bezig om het budget voor sponsoring voor de komende 3 jaar te verdelen en laat haar klanten/leden daarin meebeslissen.
Hebt u 1 of meer verzekeringen afgesloten bij Univé, dan kunt u ook meebeslissen. Hiervoor gaat u naar de site van Univé via de link sponsoractie
En stem op ons, natuurlijk. U kunt nog stemmen tot 1 december 2015
Belangrijk:
Nu Diekpraot 20-3 (september 2015) bij u in de bus ligt is de redactie al weer bezig met het volgende nummer, dat in december zal verschijnen. Als u nog iets wilt bijdragen voor dat nummer, dan kan dat tot 12 november. We zien uw bijdrage graag tegemoet.

De website is voor het laatst bijgewerkt op
  22 november 2015