Oud-Nijevener blijkt stadsomroper te zijn in Holland, Michigan

Plak deze link in de adresbalk van uw browser: https://www.mlive.com/news/grand-rapids/index.ssf/2018/05/tulip_times_volksparade_kicks.html

WEGENS SUCCES GEPROLONGEERD!

De vertoningen van de Nijeveense film waren een groot succes, en lang niet iedereen was in de gelegenheid om een van de voorstellingen bij te wonen. Speciaal voor hen zal de film nogmaals worden vertoond en wel op 17 november. Een keer in de middag en een keer op de avond. Ook deze vertoningen zullen plaatsvinden in de grote zaal van dorpshuis De Schalle, die voor de gelegenheid weer wordt ingericht als bioscoopzaal. Er zijn nog toegangskaarten voor de twee laatste voorstellingen verkrijgbaar op een van de volgende manieren: • Op maan-, woens- en donderdag vanaf 9.30 tot 11.30 uur op het kantoor van de Historische Vereniging in ‘De Schalle’ • na 19.00 uur aan de balie van ‘De Schalle’ • Bel telefoonnummer (06) 361 72 708 • Mail penningmeester.nl De toegangsprijs is € 7,50 per persoon inclusief twee consumptiemunten. Mis het niet! 'Vandaag is morgen verleden tijd!' (En na 17 november zal de film ook in het historisch archief verdwijnen)