HVN

*****

Onze vereniging beschikt over een grote collectie oude (en nieuwe) foto's van Nijeveen en Kolderveen. Deze foto's zijn inmiddels allemaal gedigitaliseerd. Om ze voor het publiek toegankelijk te maken is er een Beeldbank gemaakt. Het aantal foto's in de Beeldbank bedraagt op dit moment 6155, waarvan er 5319 beschreven (en extern zichtbaar) zijn.

Veel van de documenten in ons archief zijn ook al gedigitaliseerd en als pdf-bestand beschikbaar. Op dit moment zijn 99 van deze documenten in te zien op onze

nieuwe

Documentenbank, die u ook kunt bereiken via onderstaande knop en daarna de knop "documenten".

(Klik op de afbeelding om naar de beeldbank, de voorwerpenbank of de documentenbank te gaan.)

De Historische Vereniging Nijeveen is ook te vinden op Facebook

en op ons eigen

Youtubekanaal

Dit kanaal bereikt u door op de beginpagina van de Beeldbank onderaan in de linkerkolom te kiezen voor Videofilms en vervolgens te dubbelklikken op de video van uw keuze.

De website is voor het laatst bijgewerkt op

12 februari 2024